ταξιδεύουμε τις επιθυμίες σας... από το 1982
  • Ελληνικά
  • English

ΣΜΥΡΝΗ –ΚΟΡΔΕΛΙΟ – ΟΥΡΛΑ – ΑΛΑΤΣΑΤΑ – ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ 02/01 – 04/01

3 ημέρες μόνο 159 €

ΣΜΥΡΝΗ –ΚΟΡΔΕΛΙΟ – ΟΥΡΛΑ – ΑΛΑΤΣΑΤΑ – ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ 
02/01 – 04/01

1η μέρα  : Συγκέντρωση  στο χώρο  του  τελωνείου  το  πρωί  στις  08:00. Επιβίβαση μετά τον έλεγχο διαβατηρίων και αποσκευών στο πλοίο. Μετά  από  μια  ευχάριστη  διαδρομή,  φθάνουμε  στο   ΑΪΒΑΛΙ, όπου μας περιμένει το πούλμαν.
Αναχωρούμε για την ΣΜΥΡΝΗ, αφού πρώτα πάρουμε μια γεύση από το ΚΟΡΔΕΛΙΟ (στάση για μεσημεριανό). Επίσκεψη στην περιοχή του Kemeralti.  Άφιξη  στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση  και  δείπνο. Όσοι το επιθυμούν μπορούμε να κάνουμε βόλτα στο Alsancak.
2η μέρα  : (προαιρετική – προτεινόμενη)
 Το πρωί και αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το χωριό Urla (ΒΟΥΡΛΑ)  το χωριό του Σεφέρη όπου θα σταματήσουμε για καφέ και βόλτα. . Ήταν σημαντικό πολιτιστικό κέντρο, όπως αποδεικνύεται από τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις που υπολογίζονται να είναι από την εποχή του Χαλκού. Τα Βουρλά είναι συνδεδεμένα με δύο σημαντικά πρόσωπα των γραμμάτων. Συγκεκριμένα είναι ο τόπος γέννησης του Έλληνα ποιητή Γιώργου Σεφέρη. Έπειτα αναχώρηση για τα Αλάτσατα . Τα Αλάτσατα είναι πόλη στη Χερσόνησο της Ερυθραίας της επαρχίας της Σμύρνης στη Μικρά Ασία, σημερινή Τουρκία Το όνομα της πόλης προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη άλας, στην ελληνική δημοτική γλώσσα αλάτι. Η πόλη πριν από το 1922 είχε σχεδόν αμιγώς Ελληνικό Ορθόδοξο χριστιανικό πληθυσμό. Ιδρύθηκε στα μέσα του 17ου αιώνα από Έλληνες μετανάστες.

3η μέρα  :  :  Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για την ΠΑΛΙΑ ΦΩΚΑΙΑ. Βόλτα  στην  πόλη  που  χτίστηκε τον  9ο  αιώνα  από  τους  Αιολείς. Μικρή  επίσκεψη  στο  χώρο  γύρω  από  το  κάστρο  Βυζαντινής  και  Οθωμανικής  εποχής. Ελεύθερος χρόνος – γεύμα. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το ΑΪΒΑΛΙ. Εάν προλάβουμε, ελεύθερος χρόνος για καφέ ή για τα τελευταία ψώνια μέχρι την αναχώρηση του πλοίου για Μυτιλήνη.

Περιλαμβάνει:
•    Εισιτήρια πλοίου με επιστροφή και του λιμενικού φόρου  
•    Διαμονή στο ξενοδοχείο Κaya prestige 4****  στην ΣΜΥΡΝΗ με πρωινό και δείπνο στο κέντρο της Πόλης. 
•    Μεταφορές – εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα  με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν και συνοδεία από επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό και αρχηγό του γραφείου μας, 
•    Φ.Π.Α., ασφάλεια Tour Operator
•    Συνοδεία από επίσημο ξεναγό και αρχηγό του γραφείου μας
•    Επίσημο Τοπικό Ελληνόφωνα ξεναγό
Δεν περιλαμβάνει:  
•    Την ημερήσια εκδρομή Urla-Αλάτσατα κόστος 10€

Η οποιαδήποτε μεταβολή του προγράμματος από τον αρχηγό του γραφείου, γίνεται για δικό σας όφελος.

Ταξιδεύουμε με καινούρια αστυνομική ταυτότητα (λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.

Τιμή ανά άτομο:      159€  EARLY BOOKING ΕΩΣ 15/12   
                                 169€  ΑΠΟ 16/12 ΚΑΙ ΕΩΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
Για μονόκλινο:          +60€  
Παιδιά 0-5 ετών:          60€ 
Παιδιά 6-10 ετών:       80 € (ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ )

Προκαταβολή 50€/άτομο 

       DIMAKIS GROUP
Πληροφορίες και κρατήσεις 2251020716 – 2251027865