ταξιδεύουμε τις επιθυμίες σας... από το 1982
  • Ελληνικά
  • English

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 09/11 – 16/11

8 ημέρες μόνο 490 €

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ                                               09/11 – 16/11

 

1η μέρα  :  ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΙΒΑΛΙ - ΣΜΥΡΝΗ
Συγκέντρωση στο χώρο του τελωνείου το πρωί στις 08:00. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων/ταυτοτήτων, επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από 1,5 ώρα ευχάριστης διαδρομής φτάνουμε στο Αιβαλί απ’ όπου μας παραλαμβάνει τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Σμύρνη. Προβλεπόμενη ώρα άφιξης 15:30.  Ελεύθερος χρόνος. Θα δούμε το ρολόι της πλατείας. Το απόγευμα επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Agora. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Δείπνο-διανυκτέρευση.
2η μέρα  : ΣΜΥΡΝΗ – AFYON KARAHISAR
Μετά το πρωινό αφού περάσουμε απ’ το Kordon αναχώρηση με τις αποσκευές μας για Afyon Karahisar περίπου 4,5 ώρες απόσταση. Άφιξη,  ξενάγηση στην πόλη και επίσκεψη στο κάστρο. Μετά εφ’ όσον έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο θα επισκεφθούμε την φράγκικη κοιλάδα  και το Μοναστήρι των εφτά πυλών. Άφιξη στο ξενοδοχείο.  Δείπνο-διανυκτέρευση.
3η μέρα  : AFYON KARAHISAR - GOREME
Μετά το πρωινό αναχώρηση με τις αποσκευές μας για Goreme. Άφιξη στο ξενοδοχείο περίπου σε 5,5 ώρες. Τακτοποίηση. Ξενάγηση στην πόλη του Κοράματος με αρκετές εκκλησιές λαξεμένες στο βράχο του 11 και 12 αιώνα.  ελεύθερος χρόνος.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο-διανυκτέρευση. 
4η μέρα  : GOREME – ZELVE –ORTAHISAR –UCHISAR - AVANOS
Μετά το πρωινό ξεκινάμε το φανταστικό μας ταξίδι από το Esentepe panorama με την απίστευτη θέα. Μετά θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Κοράματος, καθώς και Zelve, Ortahisar, Uchisar, (θα δούμε από της πιο παλιές εκκλησίες του Χριστιανικού κόσμου με φανταστικές τοιχογραφίες σε πολύ καλή κατάσταση).Uchisar castle και τα παραδοσιακά κεραμικά της Avanos. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Δείπνο-διανυκτέρευση. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάνε στον παραδοσιακό χορό των Δερβίσηδων (Dervis show, Mevlana dance show).
5η μέρα  :  GOREME – GUVERCINLIK – DERINKUYU –IHLARA - SINAGOSYA
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την κοιλάδα Guvercinlik όπου υπάρχει η πιο σημαντική χριστιανική εκκλησία και Derinkuyu (υπόγεια πόλη όπου θα δούμε τα σπίτια τις τραπεζαρίες την εκκλησία το σχολείο πολλά μέτρα κάτω από τη γή). Μετά θα επισκεφθούμε την κοιλάδα Ihlara, Mustafa Pascha (Sinagosya) καθώς και το εργαστήρι του Όνυχα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο-διανυκτέρευση. Όσοι το επιθυμούν επίσκεψη σε τούρκικη παραδοσιακή Φολκλορική βραδιά.
6η μέρα  : GOREME -ESKISEHIR
Μετά το πρωινό αναχώρηση με τις αποσκευές μας για το Eskisehir. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση της πόλης. (Εφ’ όσον φτάσουμε νωρίς μπορούμε να επισκεφθούμε τον ζωολογικό κήπο). Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Δείπνο-διανυκτέρευση.
7η μέρα  : ESKISEHIR –ODUNPAZARI – PORSUK -ΠΡΟΥΣΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση με τις αποσκευές μας. Θα επισκεφθούμε την αρχαία πόλη Odunpazari, βόλτα με γόνδολα στον ποταμό Porsuk, επίσης θα επισκεφθούμε τα κέρινο μουσείο της περιοχής. Αναχώρηση για Προύσα, άφιξη περίπου σε 2,5 ώρες. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο-διανυκτέρευση.
8η μέρα  : ΠΡΟΥΣΑ – ΑΙΒΑΛΙ –ΜΥΤΙΛΗΝΗ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση με τις αποσκευές μας. Επίσκεψη στη αγορά της Προύσας με τα φανταστικά μεταξωτά. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση για Αιβαλί στη 13:00. Άφιξη στο Αιβαλί περίπου στις 17:00. Αναχώρηση για Μυτιλήνη.

 

Περιλαμβάνει:
•    Εισιτήρια πλοίου με επιστροφή και του λιμενικού φόρου. 
•    Διαμονή σε ξενοδοχείο  4****με πρωινό και δείπνο. 
•    Μεταφορές – εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν. 
•    Επίσημο ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό καθ΄ όλη τη διάρκεια.
•    Αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας (επίσημο ξεναγό: Μαρία Ευαγγέλου).
•    Φ.Π.Α. , ασφάλεια Tour Operator. 

Δεν περιλαμβάνει:
•    Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους.
•    Το παραδοσιακό βραδινό κέντρο.
•    Σε μια από τις μέρες μας θα έχουμε πτήση με αερόστατο.
•    Διασκέδαση στο λαξευτό κέντρο. 
•    Βόλτα με γόνδολα.

Η οποιαδήποτε μεταβολή του προγράμματος από τον αρχηγό του γραφείου, γίνεται για δικό σας όφελος.

Ταξιδεύουμε με καινούρια αστυνομική ταυτότητα (λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.
Απαραίτητη προϋπόθεση αθλητικά παπούτσια διότι έχει αρκετό περπάτημα
Αρκετές ώρες στο λεωφορείο καθώς συνολικά θα διανύσουμε περίπου 3.000 χμ

Τιμή ανά άτομο:      490€  EARLY BOOKING ΕΩΣ 20/10   
                                  515€  ΑΠΟ 21/10 ΚΑΙ ΕΩΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
Για μονόκλινο:          720€  

Προκαταβολή 100€/άτομο 

       DIMAKIS GROUP
Πληροφορίες και κρατήσεις 2251020716 – 2251027865

Μπορείτε να εγγραφείτε σε κάποιο από τα ταξίδια μας αν είστε άνω των 18 ετών ή αν συνοδεύεστε από κάποιον ενήλικα [εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και με την ισχύουσα κάθε φορά τιμή και λοιπές επιβαρύνσεις]. Οι εγγραφές γίνονται με επίσκεψη στο γραφείο μας προκειμένου να δεσμευτούν θέσεις στο συγκεκριμένο ταξίδι: α) της πληρωμής της προβλεπόμενης κάθε φορά προκαταβολής ή ολόκληρου του ποσού, μετρητοίς ή με έμβασμα προς το DIMAKIS GROUP και β) της ανεπιφύλακτης αποδοχής και συμμόρφωσης με τους παρόντες Όρους. Η δήλωση συμμετοχής / εγγραφής του πελάτη σε ένα οργανωμένο ταξίδι πρέπει να γίνεται το αργότερο έως και 15 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης του ταξιδιού ή εκτός εάν ειδικώς αναφέρεται. Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή των 50 €, η οποία είναι μη επιστρέψιμη. Τηλεφωνικές ή άλλου είδους κρατήσεις που δεν επικυρώνονται με πληρωμή της ανάλογης προκαταβολής δεν υποχρεώνουν να δεσμεύει θέσεις. Οι κρατήσεις για τις προσφερόμενες υπηρεσίες γίνονται με την έκδοση του προγράμματος και μέσα στην καθοριζόμενη για κάθε ταξίδι προθεσμία εγγραφής που, ωστόσο, δεν υποχρεώνει το γραφείο μας να εξασφαλίσει θέση στον ενδιαφερόμενο αν στο μεταξύ έχουν εξαντληθεί οι προβλεπόμενες θέσεις, για το οποίο πάντως το γραφείο μας  οφείλει να ενημερώσει τον πελάτη