ταξιδεύουμε τις επιθυμίες σας... από το 1982
  • Ελληνικά
  • English

BANSKO-SOFIA-BANYA 29/02 -05/03

5 ημέρες μόνο 199 €

5ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 
(BANSKO-SOFIA-BANYA)
29/02 - 05/03 (απόκριες)

1η ΜΕΡΑ 29/02: Συγκέντρωση στο λιμάνι της Μυτιλήνης στις 09:00. Επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση  για Καβάλα. Άφιξη στο λιμάνι της Καβάλας 18:45 όπου θα μας περιμένει το λεωφορείο και ο συνοδός. Αναχώρηση για Bansko! Άφιξη περίπου στις 24:00 τακτοποίηση στα δωμάτια, (χρόνος ελεύθερος).
2η ΜΕΡΑ 01/03: Μετά το πρωινό προτείνουμε επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο. (κόστος κάρτας Lift 15€/άτομο μόνο για βόλτα πάνω - κάτω ή 30€/άτομο για ημερήσια κάρτα Lift χρήση σε όλους τους αναβατήρες Επιστροφή στο ξενοδοχείο χρόνος ελεύθερος.
3η ΜΕΡΑ 02/03: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος. . Έπειτα στις 16:00 θα έχουμε λεωφορείο που αναχωρεί για τα θερμά Ιαματικά Λουτρά Banya. Βόλτα στα ιαματικά λουτρά της ευρύτερης περιοχής του Μπάνσκο, στα οποία θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα φυσικά σπα της περιοχής Μπάνια. (Κόστος  κατ' άτομο στα 15€ /άτομο). Περιλαμβάνεται τόσο η μεταφορά όσο και η χρήση των σπα. Αναχώρηση στις 16.00 από το κατάστημα σκι Tsakiris στο κέντρο του Μπάνσκο.
 4η ΜΕΡΑ 03/03: Προαιρετική εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.
Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 9:00. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 Mall. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο. (Τιμή 20€/άτομο Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση).– χρόνος ελεύθερος.
5η ΜΕΡΑ 04/03: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Check out έως τις 12:00 και αναχώρηση για Καβάλα. Άφιξη στην Καβάλα περίπου στις 16:30 χρόνος ελεύθερος.
Αναχώρηση για Μυτιλήνη στις 21:30.
Η οποιαδήποτε μεταβολή του προγράμματος από τον αρχηγό του γραφείου, γίνεται για δικό σας όφελος.
Ταξιδεύουμε με καινούρια αστυνομική ταυτότητα (λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.

Περιλαμβάνεται:
•Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Καβάλα σε οικονομική θέση 
• Μεταφορά από την Καβάλα προς το Bansko μετ' επιστροφής 
• Διαμονή για 4 βράδια σε ξενοδοχείο της επιλογής σας 
• πρωινό 
• Ελεύθερη χρήση spa 
• Έμπειρο αρχηγό / συνοδό του γραφείου μας 
• Εκπτωτικές τιμές σε ενοικιάσεις και μαθήματα Ski & Snowboard
• Φ.Π.Α., ασφάλεια αστικής ευθύνης 

Τιμή ανά άτομο:
199 €   KAP HOUSE 3* ΠΡΩΙΝΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +65€
239 €   APART HOTEL DREAM 4* ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +70€
249 €   PERUN LODGE  4*ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +90€

Προκαταβολή 50€/άτομο 
 DIMAKIS GROUP
Πληροφορίες και κρατήσεις 2251020716 – 2251027865

Μπορείτε να εγγραφείτε σε κάποιο από τα ταξίδια μας αν είστε άνω των 18 ετών ή αν συνοδεύεστε από κάποιον ενήλικα [εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και με την ισχύουσα κάθε φορά τιμή και λοιπές επιβαρύνσεις]. Οι εγγραφές γίνονται με επίσκεψη στο γραφείο μας προκειμένου να δεσμευτούν θέσεις στο συγκεκριμένο ταξίδι: α) της πληρωμής της προβλεπόμενης κάθε φορά προκαταβολής ή ολόκληρου του ποσού, μετρητοίς ή με έμβασμα προς το DIMAKIS GROUP και β) της ανεπιφύλακτης αποδοχής και συμμόρφωσης με τους παρόντες Όρους. Η δήλωση συμμετοχής / εγγραφής του πελάτη σε ένα οργανωμένο ταξίδι πρέπει να γίνεται το αργότερο έως και 15 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης του ταξιδιού ή εκτός εάν ειδικώς αναφέρεται. Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή των 50 €, η οποία είναι μη επιστρέψιμη. Τηλεφωνικές ή άλλου είδους κρατήσεις που δεν επικυρώνονται με πληρωμή της ανάλογης προκαταβολής δεν υποχρεώνουν να δεσμεύει θέσεις. Οι κρατήσεις για τις προσφερόμενες υπηρεσίες γίνονται με την έκδοση του προγράμματος και μέσα στην καθοριζόμενη για κάθε ταξίδι προθεσμία εγγραφής που, ωστόσο, δεν υποχρεώνει το γραφείο μας να εξασφαλίσει θέση στον ενδιαφερόμενο αν στο μεταξύ έχουν εξαντληθεί οι προβλεπόμενες θέσεις, για το οποίο πάντως το γραφείο μας  οφείλει να ενημερώσει τον πελάτη