ταξιδεύουμε τις επιθυμίες σας... από το 1982
  • Ελληνικά
  • English

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ BANSKO-SOFIA-BANYA 21-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

6 ημέρες μόνο 229 €

     6ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 
(BANSKO-SOFIA-BANYA)
21 -26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

1η ΜΕΡΑ 21/12: Συγκέντρωση στο λιμάνι της Μυτιλήνης στις 09:00. Επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση  για Καβάλα. Άφιξη στο λιμάνι της Καβάλας 18:45 όπου θα μας περιμένει το λεωφορείο και ο συνοδός. Αναχώρηση για Bansko! Άφιξη περίπου στις 24:00 τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο (χρόνος ελεύθερος).
 

2η ΜΕΡΑ 22/12: Μετά το πρωινό προτείνουμε επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο. (κόστος κάρτας Lift 15€/άτομο μόνο για βόλτα πάνω - κάτω ή 30€/άτομο για ημερήσια κάρτα Lift χρήση σε όλους τους αναβατήρες). Έπειτα στις 16:00 θα έχουμε λεωφορείο που αναχωρεί για τα θερμά Ιαματικά Λουτρά Banya. Βόλτα στα ιαματικά λουτρά της ευρύτερης περιοχής του Μπάνσκο, στα οποία θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα φυσικά σπα της περιοχής Μπάνια. (Κόστος  κατ' άτομο στα 15€ /άτομο). Περιλαμβάνεται τόσο η μεταφορά όσο και η χρήση των σπα. Αναχώρηση στις 16.00 από το κατάστημα σκι Tsakiris στο κέντρο του Μπάνσκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και χρόνος ελεύθερος.
 

3η ΜΕΡΑ 23/12: Προαιρετική εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.
Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 9:00. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 mall. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο. (Τιμή 20€/άτομο Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση).
Δείπνο – χρόνος ελεύθερος
 

4η ΜΕΡΑ 24/12: .Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος. Το βραδάκι σε τοπική ταβέρνα ή ξενοδοχείο θα διοργανωθεί Χριστουγεννιάτικο Gala με ζωντανή μουσική και φαγητό (Κόστος 25€/άτομο).
 

5η ΜΕΡΑ 25/12: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος.(όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει τη Χριστουγεννιάτικη λειτουργιά . Χρόνος ελευθερος . Δειπνο . 26/12 Check out γύρω στις 02:00 και αναχώρηση για Καβάλα  . Άφιξη στην Καβάλα περίπου στις 05:30 .
Αναχώρηση για Μυτιλήνη στις  07:00.

Η οποιαδήποτε μεταβολή του προγράμματος από τον αρχηγό του γραφείου, γίνεται για δικό σας όφελος.
Ταξιδεύουμε με καινούρια αστυνομική ταυτότητα (λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.

Περιλαμβάνεται:
•Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Καβάλα σε οικονομική θέση 
• Μεταφορά από την Καβάλα προς το Bansko μετ' επιστροφής 
• Διαμονή για 4 βράδια σε ξενοδοχείο της επιλογής σας 
• Διατροφή ανάλογα με το ξενοδοχείο της επιλογής σας 
• Ελεύθερη χρήση spa 
• Έμπειρο αρχηγό / συνοδό του γραφείου μας 
• Εκπτωτικές τιμές σε ενοικιάσεις και μαθήματα Ski & Snowboard
• Φ.Π.Α., ασφάλεια Tour Operator  

Τιμή ανά άτομο:

229 €   HOTEL ELITSA 3* (ΜΟΝΟ ΠΡΩΙΝΟ )
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +95€

249 €  EVELINA HOTEL  4* ( ΠΡΩΙΝΟ – ΒΡΑΔΥΝΟ )
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +110€

279 €   EMERALD HOTEL 4*( ΠΡΩΙΝΟ – ΒΡΑΔΥΝΟ )
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +130€

Παιδιά από 5-10 ετών  10% έκπτωση ( Εφόσον συνοδεύονται από 2 ενήλικες)
Παιδιά από 0-5 ετών  30% έκπτωση ( Εφόσον συνοδεύονται από 2 ενήλικες)

***Οι παραπάνω τιμές αφορούν κρατήσεις ‘’early booking ‘’ έως  30 Νοεμβρίου για κρατήσεις από 01 Δεκεμβρίου και μετά το κόστος ανεβαίνει 20€ ανά άτομο*** 

Προκαταβολή 50€/άτομο 
 DIMAKIS GROUP
Πληροφορίες και κρατήσεις 2251020716 – 2251027865

Μπορείτε να εγγραφείτε σε κάποιο από τα ταξίδια μας αν είστε άνω των 18 ετών ή αν συνοδεύεστε από κάποιον ενήλικα [εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και με την ισχύουσα κάθε φορά τιμή και λοιπές επιβαρύνσεις]. Οι εγγραφές γίνονται με επίσκεψη στο γραφείο μας προκειμένου να δεσμευτούν θέσεις στο συγκεκριμένο ταξίδι: α) της πληρωμής της προβλεπόμενης κάθε φορά προκαταβολής ή ολόκληρου του ποσού, μετρητοίς ή με έμβασμα προς το DIMAKIS GROUP και β) της ανεπιφύλακτης αποδοχής και συμμόρφωσης με τους παρόντες Όρους. Η δήλωση συμμετοχής / εγγραφής του πελάτη σε ένα οργανωμένο ταξίδι πρέπει να γίνεται το αργότερο έως και 15 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης του ταξιδιού ή εκτός εάν ειδικώς αναφέρεται. Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή των 50 €, η οποία είναι μη επιστρέψιμη. Τηλεφωνικές ή άλλου είδους κρατήσεις που δεν επικυρώνονται με πληρωμή της ανάλογης προκαταβολής δεν υποχρεώνουν να δεσμεύει θέσεις. Οι κρατήσεις για τις προσφερόμενες υπηρεσίες γίνονται με την έκδοση του προγράμματος και μέσα στην καθοριζόμενη για κάθε ταξίδι προθεσμία εγγραφής που, ωστόσο, δεν υποχρεώνει το γραφείο μας να εξασφαλίσει θέση στον ενδιαφερόμενο αν στο μεταξύ έχουν εξαντληθεί οι προβλεπόμενες θέσεις, για το οποίο πάντως το γραφείο μας  οφείλει να ενημερώσει τον πελάτη