ταξιδεύουμε τις επιθυμίες σας... από το 1982
  • Ελληνικά
  • English

ΑΔΡΑΜΥΤΙ –ALTINOLUK- AQUAPARK– IDA MOUNTAIN – AKCAY

3 ημέρες μόνο 110 €

(ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

ΑΔΡΑΜΥΤΙ –ALTINOLUK- AQUAPARK– IDA MOUNTAIN – AKCAY

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

1η μέρα  :

 Συγκέντρωση στο χώρο του τελωνείου στις 08:00. Μετά τον έλεγχο ταυτοτήτων - διαβατηρίων θα αναχωρήσουμε για τα Μικρασιάτικα Παράλια. Ύστερα από ένα ευχάριστο ταξίδι φτάνοντας στο Αϊβαλί, θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και κατευθυνόμαστε προς το IDA MOUNTAIN, θα απολαύσουμε τους καταρράκτες και τις λίμνες Hasan Boguldu (Είσοδος 7 λίρες). Έπειτα προς το εμπορικό κέντρο NOVADA. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Μετά άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο,  χρόνος ελεύθερος για spa και χαλάρωση, διανυκτέρευση.(live μουσική)

2η μέρα  : 

Μετά το πρωινό 10:00 θα αναχωρήσουμε για  το Olive Aquapark στο Altinoluk (είσοδος 7€), και έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος για spa και χαλάρωση. Δείπνο. Θα επισκεφτούμε την περιοχή του Akcay Κordon για βραδινή βόλτα.

3η μέρα  :

Μετά το πρωινό 10:00 κατευθυνόμαστε προς το κέντρο του Αδραμυττίου χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο Αιβαλί χρόνος ελεύθερος . Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Μυτιλήνη.

 

Περιλαμβάνει:

  • Εισιτήρια πλοίου με επιστροφή και του λιμενικού φόρου.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4****  με πρωινό και δείπνο
  • Μεταφορές – εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Δωρεάν χρήση Spa (χαμάμ, ιαματικό νερό, σάουνα)
  • Φ.Π.Α., ασφάλεια Τour Operator

Η οποιαδήποτε μεταβολή του προγράμματος από τον αρχηγό του γραφείου, γίνεται για δικό σας όφελος.

Ταξιδεύουμε με καινούρια αστυνομική ταυτότητα (λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.

Τιμή ανά άτομο:    110€  (EARLY BOOKING) 

                                 125€  ΕΩΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Για μονόκλινο:       +50€

Παιδιά 0-6 ετών:      30€                            images αρχείο λήψης.png DIMAKIS GROUP

Παιδιά 6-12 ετών:    75€                       Πληροφορίες και κρατήσεις 22510-20716 – 22510-27865

Προκαταβολή 50€/άτομο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

28-30 ΙΟΥΝΙΟΥ  (EARLY BOOKING ΕΩΣ 18/06)
12-14 ΙΟΥΛΙΟΥ  (EARLY BOOKING ΕΩΣ 02/07)

26-28 ΙΟΥΛΙΟΥ  (EARLY BOOKING ΕΩΣ 16/07)

02-04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  (EARLY BOOKING ΕΩΣ 24/07)
16-18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  (EARLY BOOKING ΕΩΣ 06/08)
29-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  (EARLY BOOKING ΕΩΣ 19/08)

 

Μπορείτε να εγγραφείτε σε κάποιο από τα ταξίδια μας αν είστε άνω των 18 ετών ή αν συνοδεύεστε από κάποιον ενήλικα [εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και με την ισχύουσα κάθε φορά τιμή και λοιπές επιβαρύνσεις]. Οι εγγραφές γίνονται με επίσκεψη στο γραφείο μας προκειμένου να δεσμευτούν θέσεις στο συγκεκριμένο ταξίδι: α) της πληρωμής της προβλεπόμενης κάθε φορά προκαταβολής ή ολόκληρου του ποσού, μετρητοίς ή με έμβασμα προς το DIMAKIS GROUP και β) της ανεπιφύλακτης αποδοχής και συμμόρφωσης με τους παρόντες Όρους. Η δήλωση συμμετοχής / εγγραφής του πελάτη σε ένα οργανωμένο ταξίδι πρέπει να γίνεται το αργότερο έως και 15 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης του ταξιδιού ή εκτός εάν ειδικώς αναφέρεται. Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή των 50 €, η οποία είναι μη επιστρέψιμη. Τηλεφωνικές ή άλλου είδους κρατήσεις που δεν επικυρώνονται με πληρωμή της ανάλογης προκαταβολής δεν υποχρεώνουν να δεσμεύει θέσεις. Οι κρατήσεις για τις προσφερόμενες υπηρεσίες γίνονται με την έκδοση του προγράμματος και μέσα στην καθοριζόμενη για κάθε ταξίδι προθεσμία εγγραφής που, ωστόσο, δεν υποχρεώνει το γραφείο μας να εξασφαλίσει θέση στον ενδιαφερόμενο αν στο μεταξύ έχουν εξαντληθεί οι προβλεπόμενες θέσεις, για το οποίο πάντως το γραφείο μας  οφείλει να ενημερώσει τον πελάτη