ταξιδεύουμε τις επιθυμίες σας... από το 1982
  • Ελληνικά
  • English

ΑΔΡΑΜΥΤΙ – ADATEPE – YESILYURT – IDA - AKCAY 21/11 – 23/11

3 ημέρες μόνο 110 €

ΑΔΡΑΜΥΤΙ – ADATEPE – YESILYURT – IDA - AKCAY
21/11 – 23/11

1η μέρα  : 
 Συγκέντρωση στο χώρο του τελωνείου στις 08:00. Μετά τον έλεγχο ταυτοτήτων - διαβατηρίων θα αναχωρήσουμε για τα Μικρασιάτικα Παράλια. Ύστερα από ένα ευχάριστο ταξίδι φτάνοντας στο Αϊβαλί, θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και κατευθυνόμαστε προς το εμπορικό κέντρο NOVADA. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Μετά άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο,  χρόνος ελεύθερος για spa και χαλάρωση, διανυκτέρευση.

2η μέρα  :  
Μετά το πρωινό 10:00 θα αναχωρήσουμε για ADATEPE, ένα μικρό ελληνοτουρκικό χωριό στους πρόποδες των βουνών του Ida, γεμάτο τοπικές απολαύσεις, ιστορικά πέτρινα σπίτια και μοναδική φύση. Θα επισκεφτούμε το Ζευς Αλταρ και το Yesilyurt. Στάση για φαγητό .Έπειτα όποιοι το επιθυμούν μπορούν να θα επισκεφτούν το εμπορικό κέντρο Kipa- Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Οι υπόλοιποι επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος για spa και χαλάρωση. Δείπνο. Για όσους επιθυμούν  μπορούμε να επισκεφτούμε την περιοχή του Akcay για βραδινή βόλτα. 

3η μέρα  : 
Μετά το πρωινό10:00 κατευθυνόμαστε προς το IDA MOUNTAIN, θα απολαύσουμε τους καταρράκτες και τις λίμνες Hasan Boguldu (Είσοδος 7 λίρες). Επιστροφή στο Αιβαλί. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Μυτιλήνη.

Περιλαμβάνει:
•    Εισιτήρια πλοίου με επιστροφή και του λιμενικού φόρου. 
•    Διαμονή σε ξενοδοχείο 4****  με πρωινό και δείπνο 
•    Μεταφορές – εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν 
•    Ξεναγικό πρόγραμμα
•    Δωρεάν χρήση Spa
•    Φ.Π.Α. , ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Η οποιαδήποτε μεταβολή του προγράμματος από τον αρχηγό του γραφείου, γίνεται για δικό σας όφελος.
Ταξιδεύουμε με καινούρια αστυνομική ταυτότητα (λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.

Τιμή ανά άτομο:   110€  / μονόκλινο :+60€  / 0-6 ετών:30€  /06-12 ετών:65€ 
Προκαταβολή 50€/άτομο
Πληροφορίες και κρατήσεις 2251020716 – 2251027865

 

 

Μπορείτε να εγγραφείτε σε κάποιο από τα ταξίδια μας αν είστε άνω των 18 ετών ή αν συνοδεύεστε από κάποιον ενήλικα [εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και με την ισχύουσα κάθε φορά τιμή και λοιπές επιβαρύνσεις]. Οι εγγραφές γίνονται με επίσκεψη στο γραφείο μας προκειμένου να δεσμευτούν θέσεις στο συγκεκριμένο ταξίδι: α) της πληρωμής της προβλεπόμενης κάθε φορά προκαταβολής ή ολόκληρου του ποσού, μετρητοίς ή με έμβασμα προς το DIMAKIS GROUP και β) της ανεπιφύλακτης αποδοχής και συμμόρφωσης με τους παρόντες Όρους. Η δήλωση συμμετοχής / εγγραφής του πελάτη σε ένα οργανωμένο ταξίδι πρέπει να γίνεται το αργότερο έως και 15 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης του ταξιδιού ή εκτός εάν ειδικώς αναφέρεται. Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή των 50 €, η οποία είναι μη επιστρέψιμη. Τηλεφωνικές ή άλλου είδους κρατήσεις που δεν επικυρώνονται με πληρωμή της ανάλογης προκαταβολής δεν υποχρεώνουν να δεσμεύει θέσεις. Οι κρατήσεις για τις προσφερόμενες υπηρεσίες γίνονται με την έκδοση του προγράμματος και μέσα στην καθοριζόμενη για κάθε ταξίδι προθεσμία εγγραφής που, ωστόσο, δεν υποχρεώνει το γραφείο μας να εξασφαλίσει θέση στον ενδιαφερόμενο αν στο μεταξύ έχουν εξαντληθεί οι προβλεπόμενες θέσεις, για το οποίο πάντως το γραφείο μας  οφείλει να ενημερώσει τον πελάτη