ταξιδεύουμε τις επιθυμίες σας... από το 1982
  • Ελληνικά
  • English

προφίλ

Το DIMAKIS GROUP ιδρύθηκε το 1982. Ο ιδιοκτήτης κ. Χαρίλαος Δημάκης κατάγεται από ναυτική οικογένεια, η οποία από το 1936 μέχρι σήμερα είναι και πλοιοκτήτρια εμπορικών πλοίων. Έτσι, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στην ναυτιλία και μετά το τέλος των σπουδών του (Advanced Maritimes Studies, London Univercity), αποφάσισε να υπηρετήσει και να αναβαθμίσει τον τουριστικό τομέα στο πανέμορφο και τόσο ενδιαφέρον νησί της Λέσβου στο μέγιστο δυνατό. Σήμερα γενικός εμπορικός διευθυντής έχει αναλάβει ο κ. Κωνσταντίνος Δημάκης προσθέτοντας νέες υπηρεσίες και εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού που προσαρμόζονται στα σημερινά δεδομένα.

Μετά από σχεδόν 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας το DIMAKIS GROUP είναι ένα μεγάλο, έμπειρο και αξιόπιστο γραφείο αναγνωρισμένο πλέον εντός και εκτός των τειχών του νησιού για την ικανότητα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Εμμένοντας στις αρχές του, με ακόμη πιο υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Το γραφείο μας βρίσκεται σε καίριο σημείο στην πόλη της Μυτιλήνης ( δίπλα στο Λιμεναρχείο ) και χάρη στην εμπειρία, στην γνώση και στο πάντα φιλικό και ικανό προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις και τιμές στον τομέα του τουρισμού.

Οι πελάτες, οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι που μας προτιμούν και εξυπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν απόδειξη και εγγύηση για το κύρος του γραφείου μας.